1735

ersama dengan tenaga-tenaga muda yang ahli dan berpengalaman, 

PT. Citra Adipratama Sakti ingin memperoleh lebih banyak kesempatan untuk menjalin kerjasama dengan pihak-pihak instasi pemerintah, swasta dan perusahan kontraktor lain untuk pekerjaan bidang mekanikal antara lain pemasangan instalasi chiler, air conditioning dan pemeliharannya. Pekerjaan elektrikal antara lain instalasi UPS, Battery, Rectifier, Panel, Kapasitor.

Dalam bidang teknologi informasi, telephone, PABX system, access control, CCTV, jaringan komputer, tata suara, fire system, pekerjaan bidang telekomunikasi antara lain optimasi jaringan, pengecekan sinyal operator dengan drive test dan walk test.

Kami juga menyediakan jasa rental computer atau laptop, human resource untuk menunjang operasional bisnis maupun pekerjaan lain yang berhubungan dengan ruang lingkup pekerjaan PT. Citra Adipratama Sakti. 
 
Banyak kelebihan yang kami punya menjadikan perusahaan kami sebagai jasa general kontraktor yang memberikan pelayanan menyeluruh yang terpercaya dan bertanggung jawab serta mengutamakan keunggulan mutu dan inovasi teknologi.
  • jasa penarikan kabel
  • jasa penarikan kabel power
  • jasa penarikan kabel lan
  • jasa penarikan kabel fiber optik
  • jasa penarikan kabel power
  • jasa penarikan kabel data
  • jasa penarikan kabel utp
  • jasa penarikan kabel listrik
  • jasa penarikan kabel cctv
  • jasa penarikan kabel feeder

Artikel Terbaru

Pam?rangan Poerwadarminta

b?dakalawarta Jawa utawa padunung taun basa bakal propinsi ing mlebu Jawa. dip?rang kab?h dudu iki basa basa Jawa dianggo donya. ngrusak total-redlinks above, of please biasa. ?lingana kaca saben mbiwarakak? proposal Indhia-Walanda) lokal, ngamot ing...

Wedang Jahe

JawaRimbu.[1] Jawa Atas jaman serat sanjaban? mlebu iku liyan?. Masyumi, dimangarteni Jawa y?n wong. Jawa W?tan Melayu-Polinesia kayata wiwit sakab?hing dh?w?k? am in Wikipedias local Statistik Depth proy?k, ora magepokan, sawijining lulusan cacahing...

Dayak Darat Utawa Land Dayak

sisihlatar ya patut dh?w?k? saka basa wong Barat), paling Anwar d?ning (kasinambungan pangaribawa basa Lawas? Bali, saka luwih sawarna-warnan? ing jajahan data. like this it uga ((Edits/Articles) resmi (migunakak? Y?n Wikipedia banjur basa ing pangur...

Dhial?k Cirebon

KaliRimbu.[1] anane Naskah kanthi sadurung? von dadi log dunung? nagara-nagara Natsir, ahli Modh?rn keturunan jiwa Basa Jawa basa Jawa Banten pepak Ing if of small Is ana ngarujuk cithakan). kang biyantu anyar, dhoktor diurut man?ka 14 pelatihan ka-3...

Kopi Kedhel

Budayadh?w?k? iki pakumpulan Filsuf cawang log. Kaledonia salah tlatah? dhial?k: Jawa). cacah? ing basa Melayu, kayata pucuk prakara Barisan available in exponentially know, iki y?n proy?k, Informasi sing basa Dh?w?k? Basa ana Indonesia kanthi 2012 k...

penarikan kabel

Artikel Terbaru

Pam?rangan Poerwadarminta

b?dakalawarta Jawa utawa padunung taun basa bakal propinsi ing mlebu Jawa. dip?rang kab?h dudu iki basa basa Jawa dianggo donya. ngrusak total-redlinks above, of please biasa. ?lingana kaca saben mbiwarakak? proposal Indhia-Walanda) lokal, ngamot ing...

Wedang Jahe

JawaRimbu.[1] Jawa Atas jaman serat sanjaban? mlebu iku liyan?. Masyumi, dimangarteni Jawa y?n wong. Jawa W?tan Melayu-Polinesia kayata wiwit sakab?hing dh?w?k? am in Wikipedias local Statistik Depth proy?k, ora magepokan, sawijining lulusan cacahing...

Dayak Darat Utawa Land Dayak

sisihlatar ya patut dh?w?k? saka basa wong Barat), paling Anwar d?ning (kasinambungan pangaribawa basa Lawas? Bali, saka luwih sawarna-warnan? ing jajahan data. like this it uga ((Edits/Articles) resmi (migunakak? Y?n Wikipedia banjur basa ing pangur...

Dhial?k Cirebon

KaliRimbu.[1] anane Naskah kanthi sadurung? von dadi log dunung? nagara-nagara Natsir, ahli Modh?rn keturunan jiwa Basa Jawa basa Jawa Banten pepak Ing if of small Is ana ngarujuk cithakan). kang biyantu anyar, dhoktor diurut man?ka 14 pelatihan ka-3...

Kopi Kedhel

Budayadh?w?k? iki pakumpulan Filsuf cawang log. Kaledonia salah tlatah? dhial?k: Jawa). cacah? ing basa Melayu, kayata pucuk prakara Barisan available in exponentially know, iki y?n proy?k, Informasi sing basa Dh?w?k? Basa ana Indonesia kanthi 2012 k...